Kremowe Poppery Kokosowe Pecan
Kremowe Poppers Pecan Kokosowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 83 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, serek śmietankowy, skorupki z ciasta mini-phyllo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Cherry Pecan Smażony Kozi Ser Poppers, Coconut Power Snack Poppers, oraz Kokosowe Krewetki Z Kremem Chili Mango.
Instrukcje
Piec skorupy ciasta na blasze do pieczenia 3 do 5 minut. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Beat twarożek, cukier, i wanilia na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż mieszane. Złożyć ubitą polewą. Łyżką lub wymieszać śmietanę z serem w skorupki ciasta. Przykryć i schłodzić 2 do 8 godzin.
W międzyczasie wymieszaj pekany, kokos i masło w małej misce.
Rozprowadzić mieszaninę na 9-calowej kwadratowej patelni.
Piec w 350 przez 10 do 15 minut lub do tosty, mieszając od czasu do czasu.
Każdą tartę posypać około 1 łyżeczką. mieszanka orzechów pekan.
W razie potrzeby skropić polewą karmelową.