Kremowe Pomarańczowe Babeczki Z Sorbetem
Przepis kremowe pomarańczowe babeczki Sorbet może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Na 31 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, pomarańczowy sorbet, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kremowy Sorbet Limonkowy (lub pomarańczowy, jeśli wolisz!), Sorbet Pomarańczowy, oraz Sorbet Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, sok pomarańczowy, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Łyżka 1 czubata łyżka ciasta do każdej filiżanki muffinki; wypełnienie nieco mniej niż 1/4 pełne (nie użyjesz całego ciasta).
Piec około 10 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 minut.
Wyjąć z kubków na muffinki do stojaków chłodzących. Całkowicie schłodzić, około 25 minut.
Pracując szybko, czerpak i rozprowadzić 2 do 3 łyżek sorbetu na wierzchu każdej schłodzonej babeczki. Powrót cupcakes do kubków muffin (lub umieścić na arkuszu cookie z boków). Zamrozić do twardości, około 1 godziny.
Wyjmij babeczki z zamrażarki. Wymieszaj lukier waniliowy z babeczkami z sorbetem.
Dekoruj każdą ćwiartką pomarańczy. Jeśli to konieczne, wróć do zamrażarki, aby wzmocnić.