Kremowe Pesto Gnocchi z zieloną fasolką i ricottą
Kremowe Pesto Gnocchi z zieloną fasolką i ricottą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 519 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gnocchi, fasolę, ricottę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe pesto z awokado gnocchi z Zielonym czosnkiem, Ricotta Gnocchi z pesto rukolą i pancettą, oraz Domowe Ricotta Gnocchi z pesto ze szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i zwrócić je do garnka. Tymczasem doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół; odcedzić.
Dodaj pesto i śmietanę do gnocchi i gotować na średnim ogniu, mieszając, tylko do ogrzania przez, 2 do 3 protokół. Podzielić między miseczki i top z fasolką szparagową, ricotta, i 1/4 łyżeczki pieprzu. Substytucja: jeśli nie możesz znaleźć gnocchi, spróbuj tego szybkiego i łatwego pesto i sosu śmietanowego na makaronie. Mrożony groszek jest dobrym dodatkiem do zielonej fasoli.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.