Kremowe Pesto Gnocchi z zieloną fasolką i ricottą

Kremowe Pesto Gnocchi z zieloną fasolką i ricottą
Kremowe Pesto Gnocchi z zieloną fasolką i ricottą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 519 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz gnocchi, fasolę, ricottę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe pesto z awokado gnocchi z Zielonym czosnkiem, Ricotta Gnocchi z pesto rukolą i pancettą, oraz Domowe Ricotta Gnocchi z pesto ze szparagów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
2
Odcedzić i zwrócić je do garnka. Tymczasem doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
3
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
4
Dodaj pesto i śmietanę do gnocchi i gotować na średnim ogniu, mieszając, tylko do ogrzania przez, 2 do 3 protokół. Podzielić między miseczki i top z fasolką szparagową, ricotta, i 1/4 łyżeczki pieprzu. Substytucja: jeśli nie możesz znaleźć gnocchi, spróbuj tego szybkiego i łatwego pesto i sosu śmietanowego na makaronie. Mrożony groszek jest dobrym dodatkiem do zielonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
GnocchiGnocchi
Ser RicottaSer Ricotta
PieprzPieprz
KremKrem
MakaronyMakarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn