Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem
Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pappardelle, grana padano, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, oraz Kremowy Butternut, boczek i Por Pappardelle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej i masło w dużym ciężkim garnku overmedium ciepła.
Dodać boczek i gotować, mieszającczęsto, aż tłuszcz zostanie wytopiony i bekon jestkryzys, 5-8 minut.
Dodaj pory i przyprawy z solą. Zwiększ ciepło do średnio wysokichi gotuj, często mieszając, aż pory zaczną brązowieć, 5-8 minut.
Dodać śmietanę, tymianek i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, reduceheat i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sęk zgęstnieje i pokrywa tył aspoon, 5-8 minut.
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnkugotuj osoloną wodę, mieszając od czasu do czasu, aż do al dente.
Odcedzić makaron, rezerwując 2 filiżanki płynu do gotowania.
Do sosu dodać makaron, parmezan i 1 szklankę pastacooking liquid i wymieszać.Zwiększ ciepło do średniego i kontynuuj, dodając więcej płynu do gotowania, tak długo, aż sos pokryje makaron.