Kremowe Nadziewane Roladki Z Kurczaka
Ten bezglutenowy przepis służy 50 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka pietruszki, zielonej cebuli, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Zamrażarka Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Funt kurczaka do grubości 1/4 cala; umieść, górne strony w dół, na powierzchni roboczej.
Wymieszać serek śmietankowy, cebulę, natkę pietruszki i czosnek; rozłożyć na środku piersi kurczaka.
Zwiń, zaczynając od jednego krótkiego końca każdego.
Miejsce, szew-boki w dół, w jednej warstwie w płytkiej patelni.
Wymieszaj sos barbecue, konfitury i sos paprykowy; równomiernie wymieszaj 1/4 szklanki z kurczakiem.
Piec 35 min. lub do czasu zakończenia kurczaka (165F), szczotkowanie z pozostałym sosem barbecue przez ostatnie 5 minut. Top z boczkiem.