Kremowe muszki z szynką i warzywami
Kremowe muszki z szynką i warzywami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 411 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy ze szczypiorkiem i cebulą, gotową do zjedzenia marchewkę, pół na pół i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszki Z Warzywami Wiosennymi, Prażonym Czosnkiem, Kremowe Muszki Grzybowe, oraz Kremowe muszki i kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, wymieszać ser śmietankowy i pół na pół. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż stopi się i będzie gładka.
Wymieszać z marchewką. Gotować 4 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać ze szparagami. Przykryć; gotować od 4 do 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Wymieszać z makaronem, szynką i majerankiem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do całkowitego ogrzania.