Kremowe Gnocchi

Kremowe Gnocchi
Kremowe Gnocchi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 24 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 35. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz liście bazylii, parmezan, gnocchi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowy BLT Gnocchi, Kremowe Gnocchi, oraz Kremowe Gnocchi Grzybowe.

Instrukcje

1
Gotować gnocchi zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Tymczasem boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać pieczarki, cebulę i czosnek; gotować i mieszać 5 do 6 min. albo aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Dodać Neufchatel i bulion; gotować 2 do 3 min. lub dopóki Neufchatel nie stopi się, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) Bitej śmietany COOL WHIP Lite®, Rozmrożone1 Opakowanie (8 Uncji) Bitej śmietany COOL WHIP Lite®, Rozmrożone
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Spuścić gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
6
Dodaj do sosu na patelni z pieprzem; mieszać delikatnie równomiernie płaszcz makaron. Gotować 2 do 3 min. lub aż do ogrzania, stale mieszając. Wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podawać posypane parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi bardzo dobrze współpracuje z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn