Kremowe Ciasto Z Ciemnej Czekolady

Kremowe Ciasto Z Ciemnej Czekolady
Kremowe ciasto z ciemnej czekolady wymaga z grubsza 5 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wanilię, mleko, budyń czekoladowy i ciasto napełniania mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Betty Crocker ma 62 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Kremowe Ciasto Z Ciemnej Czekolady, Kremowy Pudding Z Ciemnej Czekolady, oraz Kremowe Ciasteczka Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; Zamknij torbę i drobno zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa, aż będzie przypominał okruchy krakersów Grahama (lub drobno zmiażdż w robocie kuchennym).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
W średniej misce, wymieszać składniki crust aż do wymieszania. Naciśnij mieszaninę skorupy równomiernie i mocno w dolnej i górnej części 9-calowej szklanej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec 10 do 12 minut lub do firmy. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, gotować mleko i budyń wymieszać na średnim ogniu 5 do 8 minut lub aż mieszanina dojdzie do pełnego wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Zdjąć z ognia.
7
Dodaj chipsy; mieszaj, aż chipsy się stopią i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
8
Wlać do średniej miski; powierzchnię puddingu przykryć folią. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Łyżką i równomiernie rozprowadzić budyń na skórkę. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż zestaw. Wierzch każdej porcji z bitą polewą i czekoladowym loczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn