Kremowe ciasto Dulce de Leche

Kremowe ciasto Dulce de Leche
Kremowe ciasto Dulce de Leche wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka chłodnym Bat bitej polewy, kakao w proszku, gotowy do użycia graham cracker crumb crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Kremowa Dulce de Leche Pops, oraz Ciasto Dulce De Leche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozprowadzić 3 Łyżki. karmel polewa na dno skorupy; posypać 1/3 szklanki orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2
Wymieszać serek śmietankowy i 1/2 szklanki pozostałej polewy karmelowej do wymieszania. Wymieszać 2 szklanki ubitej polewy i posiekane cukierki. Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Wierzch z pozostałą bitą polewą i orzechami pekan. Przesiać kakao na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
4
Skropić pozostałą polewą karmelową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn