Kremowe bułeczki z porzeczkami
Przepis kremowe bułeczki z porzeczkami mogą zaspokoić Twoje pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten poranny posiłek ma 240 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, sól, porzeczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kremowe Bułeczki Herbaciane Z Porzeczkami, Bułeczki Śmietankowe Z Porzeczkami I Nasionami Kopru Włoskiego, oraz Bułeczki z maślanką cytrynową z porzeczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W średniej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól.
Dodajemy masło i mieszamy je palcami lub blenderem do ciasta, aż będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać ze skórką i porzeczkami.
W małej misce ubij jajko i 4 łyżki śmietany razem z widelcem.
Dodać do mieszaniny mąki i wymieszać rękami, aż ciasto po prostu się razem. (Jeśli ciasto wydaje się suche dodać dodatkową łyżkę śmietany.) Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Pat ciasto na 6-calowy okrągły o grubości 1-cala.
Pokrój na 8 równych klinów. Plac bułeczki równomiernie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec na złoty kolor, o 12 do 15 protokół.