Kremowe Babeczki Czekoladowe
Przepis kremowe babeczki czekoladowe może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, orzechów włoskich, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kremowe Babeczki Czekoladowe, Kremowe Babeczki Czekoladowe, oraz Czekoladowe babeczki z kremowym lukrem Nutella.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 18 kubków na muffinki z papierowymi wkładkami do babeczek.
W dużej misce wymieszać mąkę, 1 szklankę cukru, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli.
Dodaj jajka, wodę, olej roślinny, ocet i ekstrakt waniliowy; dobrze wymieszaj.
Wlać ciasto do przygotowanych muffinek.
W osobnej misce za pomocą elektrycznego miksera ręcznego ubijamy serek śmietankowy, 1/3 szklanki cukru i 1/8 łyżeczki soli, aż cukier zostanie w pełni włączony do serka śmietankowego. Fold Chocolate chips do mieszanki sera. Kropla przez łyżki stołowe do środka każdej babeczki; posypać orzechami włoskimi.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek babeczki wyjdzie czysta, 25 do 30 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.