Kremowa Zupa Ze Słodkich Ziemniaków

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pierwotne przepisy do pudełka z przepisami, Kremowa zupa ze słodkich ziemniaków może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bulion z kurczaka, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako zupa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kremowa Zupa Ze Słodkich Ziemniaków, Kremowa Zupa Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Kremowa Zupa Ze Słodkich Ziemniaków.
Instrukcje
Umieść ziemniaki, pokrój boki w dół, w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali bezpiecznym w kuchence mikrofalowej.
Dodaj 1/4 szklanki wody; przykryj folią. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 15 minut lub do ziemniaków są miękkie. Lekko ostudzić; wyrzucić Skórki ziemniaczane.
Podgrzać rondel na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę; smażyć 1 minutę lub do przezroczyste. Wymieszać z kminkiem i czerwoną papryką.
Dodać bulion do patelni; doprowadzić do wrzenia.
Połowę słodkich ziemniaków i połowę masy wymieszać w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywce blendera( aby uniknąć rozprysków); mieszaj do uzyskania gładkiej powierzchni.
Do dużej miski wlać przecieraną zupę. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną słodkich ziemniaków i wywaru. Wymieszać z solą. Zupę podzielić równomiernie na 6 miseczek; na wierzchu posypać równomiernie ugotowany boczek i parmezan.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.