Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowej zupy z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, bekonem i jabłkową kanapką z miodem musztardowym. Na 7,33 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 1680 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka soku z cytryny, wędzonego boczku, chleba i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa selerowo-korzeniowa z boczkiem i zielonym jabłkiem, Kremowa Zupa Z Korzenia Selera I Jabłka Granny Smith, oraz Cheddar, boczek i jabłko Grillowana kanapka z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do zupy podgrzej EVOO, 3 obroty patelni, w garnku do zupy lub dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj posiekany seler, pasternak, ziemniak, cebula, bay i tymianek. Doprawić solą i pieprzem i gotować, częściowo przykryte, do zmiękczenia, 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu.
Sauterne i dodać bulion z kurczaka. Dusić na średnim ogniu, 20 do 25 minut więcej. Następnie wyjąć liść laurowy i puree zupę. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj 1 szklankę wody do puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Dodać śmietanę lub creme fraiche, wyłączyć ogień, ostudzić i przechowywać do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Masło po jednej stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
7
Połącz masło jabłkowe, miód i musztardę i rozłóż po przeciwnych stronach chleba. Z masłem stronie stoi na zewnątrz, budować kanapki z serem i indywidualnie zawijać do Make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Jabłkowe
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
8
Aby służyć, Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Podgrzej zupę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Ułóż boczek na patelni szczelinowej i piec, aż chrupiące, o 15 protokół.