Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu

Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy z dzikiego ryżu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę, marchew, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu, Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
W międzyczasie ugotuj i wymieszaj boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając 1 łyżkę. kapanie na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Dodaj cebulę i marchew do kapiących na patelni; gotuj 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z mąką; gotować i mieszać 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać bulion; wymieszać. Zagotować na dużym ogniu, często mieszając; dusić na średnim i małym ogniu 10 min. lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z ryżem, serem śmietankowym i pieprzem. Gotować i mieszać 3 min. lub do czasu topienia twarogu i zagęszczenia zupy. Wymieszać połowę boczku. Zupa z kadzi do miseczek z zupą; wierzch z pozostałym boczkiem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn