Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy z dzikiego ryżu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę, marchew, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu, Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu, oraz Kremowa Zupa Z Dzikiego Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
W międzyczasie ugotuj i wymieszaj boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową, zastrzegając 1 łyżkę. kapanie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodaj cebulę i marchew do kapiących na patelni; gotuj 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z mąką; gotować i mieszać 1 min.
Dodać bulion; wymieszać. Zagotować na dużym ogniu, często mieszając; dusić na średnim i małym ogniu 10 min. lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z ryżem, serem śmietankowym i pieprzem. Gotować i mieszać 3 min. lub do czasu topienia twarogu i zagęszczenia zupy. Wymieszać połowę boczku. Zupa z kadzi do miseczek z zupą; wierzch z pozostałym boczkiem i szczypiorkiem.