Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać kremowy Squash zupa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka dyni, cebula, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora, Kremowa Zupa Z Dyni, oraz Kremowa Zupa Z Dyni.
Instrukcje
1
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku, gotować boczek, aż chrupiące; pokruszyć i odstawić.
Dodać bulion, curry, sól, pieprz, gałkę muszkatołową i pozostałe mleko; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować przez 2 minuty. Najlepsze porcje z odrobiną kwaśnej śmietany w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala