Kremowa biała fasola i zupa Chorizo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 39g białka, oraz 42g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz liść laurowy, marchew, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kremowa Zupa Z Białej Fasoli, Kremowa Zupa Brokułowo-Biała Fasolowa, oraz Kremowa zupa z białej fasoli i boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj wystarczającą ilość wody do patelni, aby pokryć fasolę o 4 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Niech fasola moczyć przez noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
4
Fasolę odcedzić i opłukać; powrócić do tego samego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodaj 8 szklanek wody, 1 łyżkę oleju, zmiażdżony ząbek czosnku, rozmaryn i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są po prostu miękkie, 1 do 11/2 godziny. Doprawić do smaku solą. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić, przykryć i schłodzić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Liście Laurowe
Rozmaryn
Fasola
Woda
Sól
Olej Do Smażenia
6
Fasola odsączyć, rezerwując płyn do gotowania. Wyrzucić gałązkę rozmarynu i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Rozmaryn
Fasola
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Dodaj cebulę, marchew i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
9
Posypać solą i pieprzem. Smażyć, aż warzywa zaczną mięknąć, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
10
Dodać posiekany czosnek i 1 łyżeczka tymianku; sauté 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Tymianek
11
Dodaj 2 szklanki zastrzeżone Bean gotowania cieczy, 4 szklanki bulionu z kurczaka, i fasoli. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 25 protokół. Chłodna zupa 10 minut. Tymczasem, sauté chorizo w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu aż gotowane przez, rozbijając grudki z tyłu łyżki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Warzywa
Starty Ser Jack, Podzielony
Fasola
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Przenieść chorizo do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
13
Za pomocą szczeliny łyżka, usunąć 1 1/2 szklanki mieszanki fasoli z zupy; rezerwy. Pracując partiami, przecier pozostał zupę w blenderze, aż będzie gładka. Powrót puree do garnka. Wymieszać z zarezerwowaną mieszaniną całych fasoli, Pozostałe 1 1/2 łyżeczki tymianku, chorizo i śmietany. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Chill uncovered do zimna. Przykryć i schłodzić.) Rewarm zupa na średnim ogniu, przerzedzenie z więcej bulionu w razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem. Zupę podzielić na miski i podawać.