Kremowa Zupa Szparagowa
Kremowa zupa szparagowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 169 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa zupa z szynki i szparagów, Kremowa Zupa Szparagowa, oraz Kremowa Zupa Szparagowa.
Instrukcje
W rondlu 3-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i seler; gotować od 4 do 5 minut, często mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać z mąką. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać z bulionem. Gotować od 5 do 7 minut, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze szparagami. W robocie kuchennym lub blenderze mieszankę szparagów przetwarzać na gładką masę. W razie potrzeby mieszankę szparagów można przetwarzać partiami. Wróć do rondla.
Wymieszać w pół na pół. Gotować od 5 do 8 minut, od czasu do czasu mieszając, aż lekko zgęstnieje i dokładnie ogrzewa.