Kremowa Zupa Serowa Pimiento
Kremowa zupa serowa Pimiento to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Ta zupa ma 55 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, ostry ser cheddar, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Kremowy Ser Pimiento, Łyżki do krakersów z kremowym serem Pimiento, oraz Dip Z Serem Pimiento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler, i smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodaj posiekane słodkie ziemniaki, mleko i bulion z kurczaka; doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 18 do 20 minut lub aż słodki ziemniak jest miękki.
Usunąć mieszaninę z ognia i wymieszać w połowie pimientos.
Dodać ser Cheddar i kolejne 4 składniki, mieszając, aż ser się rozpuści.
Mieszanka serowa proces, w partiach, za pomocą ręcznego blendera, blender, lub robot kuchenny, aż gładka, zatrzymując się zeskrobać w dół boki. Wymieszaj pozostałą połowę pimientos przed podaniem.
* 1 średni ziemniak, obrany i posiekany, może być zastąpiony.
Uwaga: nasi specjaliści od kuchni testowych przetestowali tę zupę przy użyciu trzech różnych narzędzi-robota kuchennego, blendera i ręcznego blendera. Chociaż każdy działał dobrze, ręczny blender produkował najdelikatniejszą zupę.