Kremowa zupa Reuben
Zupa kremowa Reuben zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 5 osób. Jedna porcja zawiera 369 kalorii , 14 g białka i 31 g tłuszczu . Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, mąki, selera i wołowiny peklowanej. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 36% , co jest raczej złym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również My Sister's Soup: Creamy Curried Squash and Cauliflower Soup , Deceptively Non-Creamy Creamy Coleslaw i Omega-3 Creamy Leek Soup .
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż cebulę, seler i zieloną paprykę na maśle, aż zmiękną. Dodaj mąkę, aż się połączy; stopniowo dodawaj bulion. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zmniejsz ogień do małego.
Dodaj śmietanę, wołowinę peklowaną, kiszoną kapustę, sól i pieprz; podgrzej (nie gotuj). Mieszaj z serem, aż się rozpuści.