Kremowa zupa dyniowa z prażonymi orzechami laskowymi Frico
Kremowa zupa dyniowa z prażonymi orzechami laskowymi Frico to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 589 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mocno brązowy cukier, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babeczki z dyni kokosowej z orzechami laskowymi, Kremowy owies z dyni z jagodami i prażonymi migdałami, oraz Kremowe Dyniowe Penne Z Chrupiącą Szałwią I Prażonymi Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia z matą silpat lub pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Dodać orzechy laskowe do dużego garnka zupy na średnim ogniu i gotować, mieszając często, aż pachnące, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Wyjąć orzechy laskowe do małej miseczki i zarezerwować garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
1
Posyp ser na 8 cienkich rund, o szerokości około 2 cali na przygotowanej blasze do pieczenia. Prażone orzechy laskowe drobno zmielić w robocie kuchennym i równomiernie posypać serem. Równomiernie skropić rund niewielką ilością oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki
2
Piec na złoty kolor i bąbelki, o 5 do 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Dodać masło do garnka orzechy laskowe były tosty na średnim ogniu, i gotować, ubijanie często, aż masło zaczyna brązowieć i piany, o 2 do 3 protokół. Mieszać w cebuli, marchew, seler, szałwia, cynamon, imbir i gałka muszkatołowa, i gotować do miękkości, często mieszając, do miękkości. Wymieszać czosnek i gotować dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina Wieprzowa
5
Wymieszać pół na pół i skrobię kukurydzianą w płynnej miarce i wlać do garnka, wraz z bulionem z kurczaka, puree z dyni, brązowym cukrem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Kiedy zupa zaczyna zagęszczać zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Za pomocą blendera zanurzeniowego, puree zupę do uzyskania gładkiej konsystencji i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania. Kadzi zupę do miski i ułożyć frico na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Dynia Konserwowa
Ramię
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego