Kremowa zupa dyniowa z prażonymi orzechami laskowymi Frico

Kremowa zupa dyniowa z prażonymi orzechami laskowymi Frico
Kremowa zupa dyniowa z prażonymi orzechami laskowymi Frico to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 589 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mocno brązowy cukier, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babeczki z dyni kokosowej z orzechami laskowymi, Kremowy owies z dyni z jagodami i prażonymi migdałami, oraz Kremowe Dyniowe Penne Z Chrupiącą Szałwią I Prażonymi Orzechami Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia z matą silpat lub pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodać orzechy laskowe do dużego garnka zupy na średnim ogniu i gotować, mieszając często, aż pachnące, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wyjąć orzechy laskowe do małej miseczki i zarezerwować garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Posyp ser na 8 cienkich rund, o szerokości około 2 cali na przygotowanej blasze do pieczenia. Prażone orzechy laskowe drobno zmielić w robocie kuchennym i równomiernie posypać serem. Równomiernie skropić rund niewielką ilością oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Piec na złoty kolor i bąbelki, o 5 do 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodać masło do garnka orzechy laskowe były tosty na średnim ogniu, i gotować, ubijanie często, aż masło zaczyna brązowieć i piany, o 2 do 3 protokół. Mieszać w cebuli, marchew, seler, szałwia, cynamon, imbir i gałka muszkatołowa, i gotować do miękkości, często mieszając, do miękkości. Wymieszać czosnek i gotować dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wymieszać pół na pół i skrobię kukurydzianą w płynnej miarce i wlać do garnka, wraz z bulionem z kurczaka, puree z dyni, brązowym cukrem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Kiedy zupa zaczyna zagęszczać zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Za pomocą blendera zanurzeniowego, puree zupę do uzyskania gładkiej konsystencji i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania. Kadzi zupę do miski i ułożyć frico na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony

Składniki

1warzywo (np. szpinak)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocno zapakowany ciemnobrązowy cukiermocno zapakowany ciemnobrązowy cukier425papryka habaneropuree z dynipuree z dyni791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy4warzywo (np. szpinak)drobno posiekane świeże liście szałwiidrobno posiekane świeże liście szałwii3warzywo (np. szpinak)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony1warzywo (np. szpinak)imbir mielonyimbir mielony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekotlety z żeberek jagnięcych, kości smażonekotlety z żeberek jagnięcych, kości smażone0warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)4trochę posiekanej cukiniiOliwa z oliwek, do skropieniaOliwa z oliwek, do skropienia1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty Parmigiano-Reggianodrobno starty Parmigiano-Reggiano1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana żółta cebuladrobno posiekana żółta cebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn