Kremowa zupa dyniowa z prażonymi orzechami laskowymi Frico

Kremowa zupa dyniowa z prażonymi orzechami laskowymi Frico
Kremowa zupa dyniowa z prażonymi orzechami laskowymi Frico to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 589 kalorii, 12g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mocno brązowy cukier, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Babeczki z dyni kokosowej z orzechami laskowymi, Kremowy owies z dyni z jagodami i prażonymi migdałami, oraz Kremowe Dyniowe Penne Z Chrupiącą Szałwią I Prażonymi Orzechami Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia z matą silpat lub pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Dodać orzechy laskowe do dużego garnka zupy na średnim ogniu i gotować, mieszając często, aż pachnące, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wyjąć orzechy laskowe do małej miseczki i zarezerwować garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Posyp ser na 8 cienkich rund, o szerokości około 2 cali na przygotowanej blasze do pieczenia. Prażone orzechy laskowe drobno zmielić w robocie kuchennym i równomiernie posypać serem. Równomiernie skropić rund niewielką ilością oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Piec na złoty kolor i bąbelki, o 5 do 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Dodać masło do garnka orzechy laskowe były tosty na średnim ogniu, i gotować, ubijanie często, aż masło zaczyna brązowieć i piany, o 2 do 3 protokół. Mieszać w cebuli, marchew, seler, szałwia, cynamon, imbir i gałka muszkatołowa, i gotować do miękkości, często mieszając, do miękkości. Wymieszać czosnek i gotować dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wymieszać pół na pół i skrobię kukurydzianą w płynnej miarce i wlać do garnka, wraz z bulionem z kurczaka, puree z dyni, brązowym cukrem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Kiedy zupa zaczyna zagęszczać zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Za pomocą blendera zanurzeniowego, puree zupę do uzyskania gładkiej konsystencji i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania. Kadzi zupę do miski i ułożyć frico na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
RamięRamię
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Składniki

1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocno zapakowany ciemnobrązowy cukiermocno zapakowany ciemnobrązowy cukier4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.puree z dynipuree z dyni791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia pokrojona w kostkę 2,5 cmcukinia pokrojona w kostkę 2,5 cm591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy4Batoniki toffi Heathdrobno posiekane świeże liście szałwiidrobno posiekane świeże liście szałwii3Batoniki toffi Heathsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony1Batoniki toffi Heathimbir mielonyimbir mielony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekotlety z żeberek jagnięcych, kości smażonekotlety z żeberek jagnięcych, kości smażone0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek, do skropieniaOliwa z oliwek, do skropienia1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty Parmigiano-Reggianodrobno starty Parmigiano-Reggiano1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana żółta cebuladrobno posiekana żółta cebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn