Kremowa zupa czosnkowo-grzybowa z czapeczkami z ciasta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj kremowej zupy czosnkowo-grzybowej z czapeczkami z ciasta. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 11g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 2,45 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ciężki krem do ubijania, ciasto francuskie, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kremowa Zupa Czosnkowo-Grzybowa, Kremowa pieczona zupa czosnkowo-grzybowa, oraz Czapeczki Z Karczocha podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku smażyć pieczarki na maśle partiami do miękkości. Wszystko przełożyć na patelnię, dodać czosnek i cebulę. Gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Posypać mąką; mieszać do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Stopniowo mieszaj bulion i mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszać ze śmietaną, sherry i przyprawami; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Pomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować każdy arkusz ciasta francuskiego na 12 cali. kwadrat. Przy użyciu 10 oz. ramekin na wzór, wyciąć cztery kółka ciasta 1 w. większa od średnicy ramekina z każdego kwadratu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Napełnij dwanaście 10-uncjowych ramekinów z zupą, około 1 szklanki w każdym. W małej misce połączyć jajko i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cukierki Peachie-o
6
Krawędzie kółek z ciasta szczotkować mieszaniną jaj; uszczelnić kółka do krawędzi ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Miejsce na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub do złotego koloru.