Kremowa Zupa Czosnkowa Po Hiszpańsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej Hiszpańskiej zupy czosnkowej. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz szynkę oscar mayer, czosnek, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krewetki po hiszpańsku z czosnkiem, Revueltos (Kremowa Jajecznica Po Hiszpańsku), oraz Krewetki czosnkowe po hiszpańsku (Gambas al Ajillo).
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać szynkę i czosnek; gotować 1 do 2 min. lub aż czosnek będzie złoty brąz, stale mieszając.
Dodać paprykę i kminek; gotować i mieszać 1 min. albo tylko do czasu, aż przyprawy zostaną upieczone.
Wymieszać z serem śmietankowym; gotować i mieszać 1 do 2 min. lub aż ser topi się i dobrze wymieszać mieszaninę.
Dodać bulion; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 5 min, często mieszając.