Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepisy do pola przepis, Kremowa zupa Dymka cebula może być przepis należy spróbować. Ta zupa ma 360 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki—białe i delikatne części, wino, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kremowa Zupa Cebulowa, zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, oraz Wiosenna Sałatka Z Burakami, Prosciutto I Kremowym Sosem Cebulowym.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj białe i delikatne zielone części szalotki, wraz z pora, koper włoski i cebula; doprawić solą i białym pieprzem. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, Rozgnieciony
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm