Kremowa Zielenina musztardowa ze smażoną szalotką

Kremowa Zielenina musztardowa ze smażoną szalotką
Kremowa musztarda z pieczoną szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką śmietanę, ząbek czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Delikatna Sałatka Z Chrupiącą Smażoną Szalotką, Musztarda Z Kremowym Sosem Musztardowym, oraz Kremowa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Ze Smażoną Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż półprzezroczyste, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać zielenie w partiach, mieszając każdą partię więdną przed dodaniem więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
4
Dodaj Czas i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Zieleninę dobrze osuszyć i wrzucić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
W misce, wymieszać mąkę z cayenne i obfite szczypta soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać szalotki i wrzucić do herbu z mieszaniny mąki; przenieść do sitka i wstrząsnąć, aby usunąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
W głębokiej patelni, ciepło 1/2 cala oleju roślinnego. Smażyć szalotki partiami na umiarkowanym ogniu, aż ostry, 2 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
W rondlu, gotować śmietanę i czosnek na małym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, 10 protokół. Odcedź krem na zielenie i gotuj na umiarkowanym ogniu, aż będzie bardzo gęsty, 5 minut; doprawić solą i pieprzem. Wymieszać połowę smażonej szalotki i przełożyć do naczynia do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
ZieloniZieloni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
10
Pozostałe szalotki posypać na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia71
Magazyn