Kremowa Zapiekanka Z Szynką I Serem

Kremowa Zapiekanka Z Szynką I Serem
Kremowa zapiekanka z szynką i serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 50 i kosztuje 4 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz trzy ser, cebula, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i serem brązowa, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz składniki.
3
Łyżka do 2-qt. zapiekanka spryskana sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
4
Piec 35 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn