Kremowa Wołowina z pieczarkami z makaronem
Kremowa wołowina i pieczarki z makaronem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 987 kalorii, 61g białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz 1/4 szklanki Kraft lite pikantny włoski dressing, stek z polędwicy wołowej, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć żółtko, możesz podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kremowe Pieczarki Nad Makaronem Soba (Wegańskie), Wołowina Z Pak Choi, Pieczarkami I Makaronem, oraz Home-Style Wołowina-N-Noodles W / Mushrooms & Onions dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1-1 / 2 tsp. olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać połowę mięsa na patelni; gotować i mieszać 1 do 2 min. lub aż równomiernie zbrązowieje.
Przenieś do miski. Powtórzyć z pozostałym olejem i mięsem.
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. Tymczasem, ciepła włoski opatrunek w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kolejne 4 składniki; gotuj 12 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z bulionem i groszkiem; dusić 2 min. albo tylko dopóki groszek nie zmięknie.
Dodać mięso; gotować od 1 do 2 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z kwaśną śmietaną, aż dobrze wymieszane.
Podawać posypane mieszanką mięsną i pomidorami.