Kremowa Wolnostojąca Wieprzowina Marsala
Kremowy powolny kuchenka Marsala wieprzowina może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję napojów. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 30g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 54 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka skondensowanego kremu zupy grzybowej, mąka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Slow Cooker kremowe kotlety wieprzowe i ziemniaki, Pieczeń wieprzowa z sosem kremowo-musztardowym, oraz Kurczak Wolno Gotujący Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać mąkę, rozmaryn, musztardę, sól, czosnek w proszku i pieprz. Kotlety schabowe wprawić w przyprawioną mąkę, wytrząsnąć nadmiar i odstawić.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kotlety wieprzowe i gotować, aż złoty kolor z obu stron, o 4 protokół na stronę.
Włożyć cebulę, pieczarki i czosnek do powolnej kuchenki.
Dodać podsmażone kotlety schabowe, następnie wlać śmietanę z zupy grzybowej i wina Marsala. Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż kotlety będą miękkie, 6 do 8 godzin.