Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Kremowa Polenta kukurydziana z grilla może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, masło, ostry cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Kremowa Polenta Kukurydziana, Kremowa Polenta Kukurydziana, oraz Kurczak ze świeżą kukurydzą, pomidorami i kremową polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Posmaruj kukurydzę olejem. Grill kukurydza aż zwęglone w miejscach i przetargu, o 5 minut z każdej strony.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z grilla i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Umieść rondel z 5 szklankami wody i 1 łyżką soli na średnim ogniu, zagotuj wodę i powoli wymieszaj polentę. Zmniejszyć ogień i nadal mieszać przez około 5 minut, aż zgęstnieje i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polenta
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać masło i zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6
Wymieszać z serem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
7
Odetnij kukurydzę z kolby i wymieszaj z ugotowaną polentą. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać na ciepło.