Kremowa Mozaika Na Ciasto Jagodowe
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 65 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, cool whip lite bited polewa, obniżonej tłuszczu Funt ciasto, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bezglutenowe Ciasto Kokosowe "Semolina" (Jadalna Mozaika), Sałatka jagodowo-awokado szpinakowa z Fetanem i pistacjami w kremowym sosie z maku jagodowego, oraz Galaretka mozaikowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2-1 / 2-qt. miska z folią; spryskać sprayem do gotowania.
Pokrój ciasto na 12 plastrów. Trim skorupy; odrzucić. Miska linii z plasterkami ciasta, cięcia, aby dopasować, jeśli to konieczne.
Wrzątek wymieszać z suchą żelatyną w misce 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie.
Wyjąć 1-1 / 2 szklanki żelatyny; umieścić w dużej misce. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. W międzyczasie, wlać pozostałą żelatynę na ciasto w misce.
Ubitą polewę wymieszać z zagęszczoną żelatyną. Zarezerwuj 3 maliny do dekoracji. Delikatnie wymieszać z pozostałymi mieszanymi jagodami. Łyżka na ciasto w misce. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc do firmy.
Odwróć miskę na zwilżoną płytkę; wstrząśnij, aby poluzować żelatynę. Delikatnie wyjąć miskę.
Dekoruj w razie potrzeby reserved 3 malinami i świeżą miętą.