Kremowa Miętowa Marchewka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj kremową marchewkę miętową. Ten przepis daje 8 porcji z 201 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, masła, marchewki i mięty. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Marynowana marchewka z miętą, Groszek i marchewka z miętą, oraz Pomidory, Marchew I Mięta.
Instrukcje
Umieść marchewki w rondelku; zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do miękkości; odcedzić. W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie. W małym rondlu na średnim ogniu zagotuj śmietanę. Dodaj mieszankę skrobi kukurydzianej. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj pozostałe składniki.