Kremowa Krówka Z Masłem Orzechowym
Jeśli 35 centów za porcję spada twój budżet, kremowa Krówka z mleczkiem orzechowym może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, frytki z masła orzechowego, Pianki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Masło Orzechowe Marshmallow Fudge Cookies, Creamy Dreamy Peanut Butter Fudge, oraz No Bake Creamy Peanut Butter Fudge Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania.
Przynieś cukier, masło, odparowane mleko i pianki, aby zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 5 min., ciągle mieszając.
Wymieszać z frytkami z masła orzechowego i wanilią; gotować i mieszać 2 do 3 min. lub do momentu całkowitego stopienia wiórów i dobrze wymieszania mieszaniny.
Wlać do przygotowanej patelni; rozprowadzić, aby równomiernie przykryć dno patelni.
Posypać orzechami; wcisnąć lekko w krówkę z tyłu łyżki.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć krówkę z patelni przed cięciem do podania.