Kremowa Czekolada-Angel Food Cake Roll
Kremowa czekolada-Angel Food Cake Roll może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cool whip lite bited polewa, słodko-gorzka czekolada baker, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Angel Food Cake Roll, Pina Coladan Angel Food Cake Roll, oraz Truskawki i śmietana Angel Food Cake Roll.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia natryskowa 15x10x1-calowa z natryskiem do gotowania. Patelnia z papieru woskowanego; spryskać lekko sprayem do gotowania.
Posypać czystym ręcznikiem kuchennym 1/4 szklanki cukru pudru. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do przygotowanej patelni.
Piec 15 min. lub do momentu, aż wierzch ciasta powróci po dotknięciu palcem. Natychmiast odwróć ciasto na ręcznik; usuń patelnię. Ostrożnie ściągnij papier. Zaczynając od jednej krótkiej strony, zwiń ciasto i ręcznik razem. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Rozwiń ciasto; Usuń ręcznik. Melt 2 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wymieszać Neufchatel i pozostały cukier w dużej misce z trzepaczką do wymieszania. Stopniowo mieszać w roztopionej czekoladzie. Wymieszać 1 szklankę chłodnego Bata; rozłożyć na ciasto. Przeroll ciasto; miejsce, szew stronie w dół, na talerzu.
Łyżka pozostała chłodnym ubijać do miski do mikrofalówki.
Dodaj pozostałą czekoladę. Mikrofalówka na wysokości 2 min.; mieszać aż do wymieszania. Fajne 15 min.
Ciasto mrozowe z chłodną mieszanką BICZOWĄ. Przechowywać w lodówce 30 min.