Kremowa Czekolada-Angel Food Cake Roll

Kremowa Czekolada-Angel Food Cake Roll
Kremowa czekolada-Angel Food Cake Roll może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cool whip lite bited polewa, słodko-gorzka czekolada baker, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Angel Food Cake Roll, Pina Coladan Angel Food Cake Roll, oraz Truskawki i śmietana Angel Food Cake Roll.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Patelnia natryskowa 15x10x1-calowa z natryskiem do gotowania. Patelnia z papieru woskowanego; spryskać lekko sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Posypać czystym ręcznikiem kuchennym 1/4 szklanki cukru pudru. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Piec 15 min. lub do momentu, aż wierzch ciasta powróci po dotknięciu palcem. Natychmiast odwróć ciasto na ręcznik; usuń patelnię. Ostrożnie ściągnij papier. Zaczynając od jednej krótkiej strony, zwiń ciasto i ręcznik razem. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Rozwiń ciasto; Usuń ręcznik. Melt 2 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
6
Wymieszać Neufchatel i pozostały cukier w dużej misce z trzepaczką do wymieszania. Stopniowo mieszać w roztopionej czekoladzie. Wymieszać 1 szklankę chłodnego Bata; rozłożyć na ciasto. Przeroll ciasto; miejsce, szew stronie w dół, na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) Bitej śmietany COOL WHIP Lite®, Rozmrożone1 Opakowanie (8 Uncji) Bitej śmietany COOL WHIP Lite®, Rozmrożone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Łyżka pozostała chłodnym ubijać do miski do mikrofalówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Dodaj pozostałą czekoladę. Mikrofalówka na wysokości 2 min.; mieszać aż do wymieszania. Fajne 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
9
Ciasto mrozowe z chłodną mieszanką BICZOWĄ. Przechowywać w lodówce 30 min.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn