Kremowa Curry Zupa Z Warzyw Korzeniowych

Kremowa Curry Zupa Z Warzyw Korzeniowych
Kremowa Curry zupa z warzyw korzeniowych wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako zupa w rozsądnej cenie. Mieszanka mleka, brązowy cukier, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 25 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Curry krem z zupy z warzyw korzeniowych, Kremowa zupa z pieczonych warzyw korzeniowych z za ' atar, oraz Curried Root Vegetable Pot Paszteciki.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać rzepy, rzodkiewki, czosnek, i zielona cebula w roztopionym maśle, aż gorące, o 3 protokół. Wymieszać marchew, czerwone ziemniaki i wywar warzywny do mieszaniny rzepy; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, dodać liść laurowy i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Pracując partiami, wlej mieszaninę rzepy do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść mieszaninę przed pozostawieniem jej na puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść do dużego rondla na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Wymieszać mleko, sos Worcestershire, curry w proszku, brązowy cukier, i czarny pieprz do zupy; gotować i mieszać stale, aż kolor i przyprawy są równomiernie mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Niech zupa dusić na bardzo małym ogniu przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn