Kremowa Curry Zupa Z Warzyw Korzeniowych

Kremowa Curry zupa z warzyw korzeniowych wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako zupa w rozsądnej cenie. Mieszanka mleka, brązowy cukier, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 25 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Curry krem z zupy z warzyw korzeniowych, Kremowa zupa z pieczonych warzyw korzeniowych z za ' atar, oraz Curried Root Vegetable Pot Paszteciki.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać rzepy, rzodkiewki, czosnek, i zielona cebula w roztopionym maśle, aż gorące, o 3 protokół. Wymieszać marchew, czerwone ziemniaki i wywar warzywny do mieszaniny rzepy; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, dodać liść laurowy i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 45 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Pracując partiami, wlej mieszaninę rzepy do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy pełny. Ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przenieść mieszaninę przed pozostawieniem jej na puree.
Przenieść do dużego rondla na małym ogniu.
Wymieszać mleko, sos Worcestershire, curry w proszku, brązowy cukier, i czarny pieprz do zupy; gotować i mieszać stale, aż kolor i przyprawy są równomiernie mieszane.
Niech zupa dusić na bardzo małym ogniu przez kolejne 10 minut.