Kremowa Coleslaw z winogronami i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kremową Coleslaw z winogronami i orzechami włoskimi spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać kawałki orzecha włoskiego, lub, koperek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kremowa Coleslaw z tartą wiśnią, serem pleśniowym i prażonymi orzechami włoskimi, Surówka Czerwona Z Winogronami, oraz Kiszone winogrona z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i piec, aż lekko tosty, 5 do 7 protokół.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
Ubić ocet, musztardę, cukier, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w dużej misce. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek, aż dobrze się wymieszasz, a następnie ubijaj kwaśną śmietanę.
Dodaj kapustę, kolendra, koperek, estragon, szalotki, winogrona i prażone orzechy włoskie do miski; wrzucić do herbu z opatrunkiem. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 4 godzin przed podaniem.