Kremowa cebula i czosnek puree ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kremową cebulę i czosnek puree ziemniaczane spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, czosnek, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 32%. Podobne przepisy to Puree Czosnkowo-Cebulowe Ziemniaki, Kremowa Smażona Cebula Puree Ziemniaczane, oraz Karmelizowana cebula i czosnek puree ziemniaczane.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, mieszać cebulę i czosnek w oleju, aż kuleje, o 5 protokół.
Zeskrobać do małej miski.
Wlać 1 litr wody do 5-do 6-litrowej patelni (nie trzeba myć patelni) i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Ziemniaki obrać i opłukać; pokroić w 1-calowe kawałki.
Dodaj ziemniaki do wrzącej wody; przykryj i wróć do wrzenia, następnie zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą łatwo masować, 8 do 10 minut.
Odcedzić ziemniaki i wrócić do patelni.
Do ziemniaków dodać mieszankę cebuli, śmietanę, majonez, śmietanę i masło. Mash zacierem ziemniaczanym lub mikserem elektrycznym, aż mieszanina będzie tak grudkowata lub gładka, jak chcesz, stopniowo ubijając wystarczającą ilość mleka, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Dodać sól i pieprz do smaku.