Krem z zupy Pasternakowej
Need a zupa bezglutenowa i wegetariańska? Krem z pasternaku zupa może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką wino, seler, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krem z zupy Pasternakowej, Krem Z Curry Pasternak Zupa, oraz Zupa pasternakowa z natką pietruszki.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i pasternak; smażyć 10 protokół. Wymieszać w winie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj wodę, sól, pieprz, bulion, ziemniaki i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniego. Gotować 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Odrzuć liść laurowy.
Umieść jedną trzecią mieszanki warzywnej w blenderze i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Do dużej miski wlać utartą mieszankę warzywną. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną warzywną. Wymieszać z sokiem z cytryny. Łyżka 1 szklanka zupy do każdej z 6 misek; top każdej porcji z 1 łyżką kwaśnej śmietany i 1/2 łyżeczki natki pietruszki.