Krem z zupy Karczochowej II

Krem z zupy Karczochowej II
Krem z zupy Karczochowej II jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, masło, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Krem z karczocha i zupa z topinamburu, Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu, oraz Zupa krem z karczocha.

Instrukcje

1
W parowniku lub w durszlaku nad wrzącą wodą, karczochy parowe 45 minut, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2
Podczas gdy karczochy są na parze, rozgrzać masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Podsmażyć pory na maśle, aż będą przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Zdjąć z ognia.
5
Zeskrobać mięso z każdego liścia karczocha i umieścić na patelni z pora. Zeskrobać kolczaste zadławienie z serca karczochów, posiekać serca i dodać do mieszanki porów. Wróć do średniego ciepła i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wlać bulion i podgrzać. Powoli mieszaj z mlekiem, ale nie gotuj. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn