Krem z zupy Karczochowej II

Krem z zupy Karczochowej II jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, masło, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Krem z karczocha i zupa z topinamburu, Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu, oraz Zupa krem z karczocha.
Instrukcje
W parowniku lub w durszlaku nad wrzącą wodą, karczochy parowe 45 minut, do miękkości.
Podczas gdy karczochy są na parze, rozgrzać masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć pory na maśle, aż będą przezroczyste.
Zeskrobać mięso z każdego liścia karczocha i umieścić na patelni z pora. Zeskrobać kolczaste zadławienie z serca karczochów, posiekać serca i dodać do mieszanki porów. Wróć do średniego ciepła i wymieszaj, aby połączyć.
Wlać bulion i podgrzać. Powoli mieszaj z mlekiem, ale nie gotuj. Doprawić solą i pieprzem.