Krem z zupy kalafiorowej II
Krem zupa kalafior II może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, cebuli, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Krem z zupy kalafiorowej, Krem z zupy kalafiorowej, oraz Zupa Krem Z Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu rozpuść masło. Wymieszać cebulę i czosnek i gotować, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół. Wymieszać ziemniaki i marchew i gotować 5 minut więcej.
Wlać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać kalafior, przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, 10 do 20 protokół.
Puree w partiach w blenderze lub robocie kuchennym lub w garnku za pomocą blendera zanurzeniowego. Na małym ogniu wymieszać z mlekiem, solą, pieprzem, gałką muszkatołową i sherry.
Podawać z natką pietruszki.