Krem z wędzonego pstrąga, jabłka i chrzanu
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Wędzony pstrąg, jabłko i krem chrzanowy może być super przepis do wypróbowania. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, czosnek, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzony pstrąg z kremem jabłkowo-chrzanowym na plackach ziemniaczanych, Wędzony Pstrąg Ze Śmietaną Chrzanową, oraz Kremowy wędzony pstrąg z jabłkiem i chrzanem na chrupiącym brązowym chlebie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej miseczce wymieszać śmietanę i kolejne 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodajemy zieloną cebulę i kolejne 3 składniki. Złóż jabłko i pstrąga.