Krem z pieczonej dyni marki EAGLE®
Pieczony krem z dyni marki EAGLE ® to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka bitej śmietany, mleka, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Placek z dyni Streusel marki EAGLE®, Eagle Brand ® Lemon Cream Pie, oraz Koktajle owocowe marki EAGLE® dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Jajka ubić w dużej misce. Wymieszaj przyprawę z dyni i pumpkin pie do wymieszania.
Wymieszać w słodzonym mleku skondensowanym, mleku, wanilii i soli.
Wlać do 6 (6-uncji) kubków kremu.
Umieść kubki kremu w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Umieść naczynie na stojaku piekarnika na środku piekarnika.
Wlać wrzącą wodę do patelni wokół kubków kremu na głębokość 1 1/4 cala.
Piec 35 minut lub aż centra są prawie ustawione.
Wyjąć kubki kremu z naczynia do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu.
Podawać na ciepło lub na zimno. Top z bitą śmietaną i posypać cynamonem tuż przed podaniem.