Krem z pieczarkami kurczak
Krem z pieczarkami z kurczaka to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka połówek piersi kurczaka, sól i pieprz, skondensowany krem z zupy grzybowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Z Kremem Grzybowym, Krem z pieczarkami piersi kurczaka, oraz Kurczak w sosie pieczarkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu roztopić masło / margarynę.
Dodać zupę, wodę i mleko. Wymieszać na średnim ogniu.
Dodać cebulę, sól i pieprz i doprowadzić wszystko do wrzenia.
Gdy mieszanina zacznie się gotować, dodaj mięso z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu, aż kurczak zostanie ugotowany.
Dodać pokrojone grzyby i gotować na średnim ogniu przez około 5 minut, często mieszając.