Krem z pieczarkami kurczak

Krem z pieczarkami kurczak
Krem z pieczarkami z kurczaka to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka połówek piersi kurczaka, sól i pieprz, skondensowany krem z zupy grzybowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Z Kremem Grzybowym, Krem z pieczarkami piersi kurczaka, oraz Kurczak w sosie pieczarkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu roztopić masło / margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać zupę, wodę i mleko. Wymieszać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MlekoMleko
ZupaZupa
3
Dodać cebulę, sól i pieprz i doprowadzić wszystko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
4
Gdy mieszanina zacznie się gotować, dodaj mięso z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu, aż kurczak zostanie ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z KurczakaMięso Z Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
5
Dodać pokrojone grzyby i gotować na średnim ogniu przez około 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
6
Serwuj!

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn