Krem z kurczaka-zupa ryżowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać krem z kurczaka-zupa ryżowa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, marchewkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Krem Z Kurczaka I Zupa Z Dzikiego Ryżu, Domowy krem z rosołu z dzikim ryżem, oraz Krem z pieczarkami kurczak zupa z dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodać kurczaka i gotować do końca.
Wyjąć kurczaka z bulionu do ostygnięcia, rezerwując bulion w holenderskim piekarniku.
Tymczasem, podsmażyć marchew, seler, cebula i pietruszka na maśle na dużej patelni do miękkości.
Dodać czosnek i gotować minutę.
Kurczaka pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Dodaj smażone warzywa i kurczaka do zarezerwowanego bulionu. Wymieszać z ryżem i solą i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
Wymieszać mleko i skrobię kukurydzianą; dodać do zupy. Mieszać do zgęstnienia.