Krem z czerwonej papryki zupa

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać krem z czerwonej papryki zupy spróbować. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka octu winnego, bazylii, bulionu warzywnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Zupa Kremowa Z Czerwonej Papryki, Krem z pieczonych szparagów zupa ze słodką papryką, oraz Krem z pieczonej czerwonej papryki z prażoną słodką kukurydzą i kwaśną śmietaną Kolendrowo-limonkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Char papryki nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć w papierowej torbie i odstawić na 10 minut. Paprykę obrać, posadzić i pokroić w plasterki.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, czosnek i tymianek i sauté 3 protokół.
Dodaj 3 szklanki bulionu i wszystko, ale 4 plastry pieczonego pieprzu. Gotować na wolnym ogniu, aż papryka będzie bardzo miękka, około 20 minut.
Pracując partiami, zupa purée w blenderze do gładkości. Powrót do tej samej puli.
Dodaj pół na pół, ocet i pieprz cayenne. Zupa Rewarm, przerzedzenie z dodatkowym bulionem, w razie potrzeby. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zupa z chochli do misek.
Dekoruj reserved paski pieprzu i bazylii.