Krem Truskawkowo-Cytrynowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Ptysików z kremem truskawkowo-cytrynowym. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis wegetariański serwuje 10 i kosztuje 46 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, truskawki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ptysie Z Kremem Truskawkowym, Ptysie Z Kremem Truskawkowym, oraz Sernik Truskawkowy Krem Puffy podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować wodę i masło.
Dodaj mąkę od razu i mieszaj, aż powstanie gładka kulka.
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Kontynuuj bicie, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca.
Kropla o 1/4 kubków 3 w. rozłożyć na posmarowane blachami do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 30 minut lub do złotego koloru. zdejmij do stojaków drucianych. Natychmiast podzielić chrupki otworzyć i usunąć wierzchy; wyrzucić miękkie ciasto od wewnątrz. Fajne chrupki.
Do napełniania połącz cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu. Wymieszać z mlekiem i jogurtem do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z ekstraktem z cytryny i maślanym aromatem. Super. Złóż truskawki. Wyluzuj.
Napełnij kremowe chrupki tuż przed podaniem. Kurz z cukrem cukierniczym.