Krem z serem krewetkowym jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako dość tania przyprawa. Udaj się do sklepu i odebrać serek, krewetki, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Ser z krewetkami i serem pleśniowym, Serek Z Szynką, oraz Serek Śmietankowo-Oliwkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, ubić razem serek, sok z cytryny i gorącym sosem, aż dobrze wymieszane i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać w krewetek i zielonej cebuli. Uformuj kopiec na średnim talerzu. Przykryć i schłodzić w lodówce 1 godzinę, lub do firmy. Przed podaniem polać sosem koktajlowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Koktajlowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.