Krem Pieczony Z Fasoli Waniliowej
Waniliowy krem pieczony wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 56 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 244 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka pasty z fasoli waniliowej, żółtka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Krem na słodko z wanilią, Lody waniliowe (French custard style), oraz Tarta Budyniowa Solona Karmelowo-Waniliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mleko w średnim rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, o 4 protokół.
Wyjąć z ognia; dodać pastę z fasoli waniliowej, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Połączyć jajko, żółtka i cukier w średniej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania. Stopniowo dodawać gorące mleko, energicznie mieszając trzepaczką.
Mieszankę jajeczną przelać przez sito do miski.
Umieść 4 metalowe paski słoików w dolnej części 6-litrowej owalnej kuchenki elektrycznej. Mieszanka jaj kadzi równomiernie na 4 (8-uncji) ramekiny. Ramekiny przykryć folią. Ustaw 1 ramekin na każdym zespole, upewniając się, że ramekiny nie stykają się ze sobą lub stronami powolnej kuchenki. Ostrożnie wlać gorącą wodę do powolnej kuchenki do głębokości 1 cala po bokach ramekins.
Przykryć i gotować na wysokościach przez 1 godzinę i 45 minut lub aż nóż włożony w środek kremu wyjdzie czysty.
Wyjąć ramekiny z wolnej kuchenki i ostudzić na stojaku z drutu.
Podawać na ciepło lub schłodzone.