Krem Pieczony Z Fasoli Waniliowej

Krem Pieczony Z Fasoli Waniliowej
Waniliowy krem pieczony wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 56 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 244 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka pasty z fasoli waniliowej, żółtka, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Krem na słodko z wanilią, Lody waniliowe (French custard style), oraz Tarta Budyniowa Solona Karmelowo-Waniliowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz mleko w średnim rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, o 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia; dodać pastę z fasoli waniliowej, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Połączyć jajko, żółtka i cukier w średniej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania. Stopniowo dodawać gorące mleko, energicznie mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Mieszankę jajeczną przelać przez sito do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Umieść 4 metalowe paski słoików w dolnej części 6-litrowej owalnej kuchenki elektrycznej. Mieszanka jaj kadzi równomiernie na 4 (8-uncji) ramekiny. Ramekiny przykryć folią. Ustaw 1 ramekin na każdym zespole, upewniając się, że ramekiny nie stykają się ze sobą lub stronami powolnej kuchenki. Ostrożnie wlać gorącą wodę do powolnej kuchenki do głębokości 1 cala po bokach ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
WolnowarWolnowar
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
ChochlaChochla
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Przykryć i gotować na wysokościach przez 1 godzinę i 45 minut lub aż nóż włożony w środek kremu wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Wyjąć ramekiny z wolnej kuchenki i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Podawać na ciepło lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn