Krem Macadamia
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Krem Macadamia może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, sok z limonki, gumę ksantanową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makadamia Nut Cream Pie, Lody Rumowo-Makadamiańskie, oraz Lody Kokosowo-Makadamiańskie.
Instrukcje
W misce, przykryć orzechy makadamia z wodą. Przykryć folią i odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
Orzechy i wodę wlać do blendera i puree. Przecedzić mleko orzechowe przez drobne sito do miski, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej mleka.
Blendera wypłukać i oddać do niego przecedzone mleko.
Dodaj sok z limonki i nektar z agawy. Z włączonym urządzeniem dodaj gumę ksantanową i zmiksuj, aż krem będzie lekki i przewiewny, około 1 minuty. Śmietanę zeskrobać do miski i doprawić solą.