Krem Imbirowy
Krem imbirowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 24 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką śmietanę, cukier, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Podwójnie imbirowa kwaśna śmietana i ciasto Bundt z imbirowymi truskawkami, Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, oraz Imbir Cupcakes Z Imbirowym Serem Lukier Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/4 szklanki wody, imbir i cukier w dużym rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Dusić, aż mieszanina jest syropy, o 5 protokół. Całkowicie fajne. Używając miksera elektrycznego, ubij śmietanę w średniej misce, aż uformują się szczyty. Złożyć w mieszaninie imbiru. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)