Krem Dyniowy Na Parze
Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z kokosa, miąższ dyni, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chińska Bułka Budyniowa Na Parze, Krem Z Mleka Sojowego Na Parze, oraz Pikantny Krem Na Parze.
Instrukcje
Przygotować parowiec na wrzącej wodzie.
W misce wymieszać jajka, mleko kokosowe, cukier, sól, mąkę i wanilię;
Dokładnie ubij. Odcedź mieszaninę kremu i podziel ją na cztery 6-uncjowe ramekiny. Podziel dynię na cztery ramekiny. Paruj, aż krem ustawi się wokół krawędzi, ale nadal lekko miękki w środku. Może to potrwać od 10 do 20 minut w zależności od rodzaju używanego parowca.
Niech budyń ostygnie do temperatury pokojowej przed podaniem.