Krem Do Espresso

Krem Do Espresso
Krem Espresso jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zmieloną ciemną paloną kawę, ciężką śmietanę do ubijania, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, Lody Espresso, oraz Ciasto Z Kremem Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę i kawę ubić w dużej misce, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn